Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

четвер, 12 квітня 2012 р.

Сузір'я вічного й святого дитяча книга на землі

Традиційно, під час весняних канікул, в бібліотеках нашого району пройшов тиждень дитячої книги "Сузір'я вічного й святого дитяча книга на землі". Насиченою була його програма. Це конкурс читаючих сімей "Улюблені книги моєї родини", родинні посиденьки "Пошукаймо мудрості у казки", літературні ринги та ігри "Пригоди чарівних казок", "На казковій галявині", години казки "В гостях у Андерсена", перегляди мультфільмів "Прочитав, тепер подивись", виставки книжкових ілюстрацій та перегляди літератури з книжкових виставок, конкурси, забави тощо.
Бібліотека імені О.Пироговського влаштувала справжнє свято читацьких задоволень "Учітеся, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь"













До бібліотеки імені П.Вершигори завітав письменник Іван Андрусяк, а гостем бібліотеки імені В.Кудряшова був онук Івана Франка - Роланд Франко.
Юні користувачі бібліотеки імені В.Чапаєва мали можливість перевірити свою кмітливість при розгадуванні загадок та зануритись в чарівний світ казки в дитячій кімнаті казок "Казковий дивосвіт". 
  
Ділились враженнями від прочитаного та розповідали про свої улюблені книги читачі бібліотеки імені І.Багряного.
Дружба з книгою - це завжди свято! 


Немає коментарів:

Дописати коментар