Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

пʼятницю, 21 червня 2013 р.

Соломія Вітвіцька, ведуча "ТСН. Особливе", запропонувала доброчинну акцію - зібрати книжки для діток, яких виховують самотні татусі. Нерідко в таких родинах зростають по кілька дітей, іноді й діти з особливими фізичними обмеженнями. Акцію Соломія реалізує спільно з громадською організацією "Об'єднання батьків - одинаків України".
"На свої уродини я зібрала понад дві сотні книжок для дітей з родин татусів - одинаків. Кожен гість обирав книгу, немов для себе: Віталій Козловський приніс "Казки про козлика", ведучий Анатолій Анатоліч - історію Києва та український живопис, а Денис та Інна Силантьєви вибрали книжки про спорт" - прозвітувала Соломія в ефірі "ТСН. Особливе".
На початку липня всю зібрану літературу телеведуча планує передати Об'єднанню батьків - одинаків України. За останніми підрахунками зібрано близько 250 книжок.
Наразі всі охочі ще мають змогу долучитись до акції. Для цього дитячі україномовні книжки можна принести або надіслати до редакції ТСН на адресу: Студія 1+1, Київ, вул. Фрунзе, 23.

Джерело:Соломія Вітвіцька продовжує збір книжок для дітей самотніх татусів

Немає коментарів:

Дописати коментар