Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

вівторок, 2 червня 2015 р.

«Київ. ЮА – 2015. Відкриваємо своє місто»

Київ... Величне місто, розкішна столиця України, яка єднає у собі минуле та жваву сучасність. Надзвичайне місто для відпочинку та роздумів, яке надихає та радує погляд будь-кого.
Доо Дня Києва в бібліотеках Солом'янського району пройшов тиждень краєзнавства «Київ. ЮА – 2015. Відкриваємо своє місто». 
Бібліотека імені П.Вершигори разом з вчителями школи №54 організували екскурсію для учнів 1-з класів до Мамаєвої Слободи - козацького куточка у Києві
Бібліотека імені В.Чапаєва оформила краєзнавчий куточок "Київ: великий, славний, вічний"
Про любов до рідного міста, повагу до його минулого та сучасного йшлося на заходах, які відбувалися в БСЧ імені М.Лермонтова. Бібліотекарі провели літературне турне «Київський літературний тракт», уявне інтерв’ю «Що ти знаєш про місто Київ?», слайд-подорож «Образ Києва в фотооб’єктиві».


 
Заочну мандрівку "Київ - місто моє" провела бібліотека №11.
Бібліотека імені В.Чкалова провела екскурсію - квест "Відома і таємнича Батиївка".
Об'єктом пошуку краєзнавчого фан-квесту "А ми у гай ходили...", який провели працівники бібліотеки імені І.Багряного, став Кадетський гай. 
ЦРБ імені Ф.Достоєвського підготувала виставку-подорож "Вояж театрами Києва".
Бібліотекарі БСЧ імені О.Гончара провели в СШ №12 краєзнавчу подорож містом. В приміщенні бібліотеки оформили ілюстративну тематичну виставку «Київ крізь віки» та виставку «Вічне місто, дане Богом», на якій представлені фотороботи з київськими краєвидами фотографа-аматора Тетяни Гришакової.

Немає коментарів:

Дописати коментар