Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

четвер, 21 вересня 2017 р.

Мрія всіх людей - у мирі жити!

Мир на землі - це затишок і тиша,
Це сміх дитячий і душі політ!
Коли поет чарівні вірші пише
Про незвичайний, дивовижний світ.
Найбільше в світі щастя - це мир на землі, коли на ній розквітають чарівні квіти, а люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, а діти вчаться, здобувають знання, щоб зробити наш край ще прекраснішим.
Про мир і щастя мріють люди з давніх-давен. Скільки існує людство, стільки й живе у серцях мрія про мир. Бо коли є мир, кожен може реалізувати себе повністю, розкрити свої здібності і таланти. Багато б змогло людство, якби жило в мирі і злагоді... Тому що не вмирали б талановиті, розумні хлопці і дівчата, а творили б, здійснювали свої мрії і задуми. Кожна війна забирає мільйони людей, а серед них і найталановитіших, які б змогли багато чого поліпшити на землі.  
"Мрія всіх людей - у мирі жити!" - загальносистемне віче вияву громадянської позиції до Міжнародного дня миру в бібліотеках Солом'янки.
Бібліотека імені М.Бажана приймала делегацію німецьких волонтерів ГО "Акція спокути заради миру" із заключним семінаром щодо проблем остарбайтерів.
Розуміння значення слова "мир", власне бажання жити у мирній країні читачі бібліотеки імені І.Багряного відтворили у своїх малюнках.
Про складну, героїчну і трагічну правду нашої історії розповів читачам ЦРБ імені Ф.Достоєвського відомий український журналіст, публіцист та історик Вахтанг Кіпіані.
"Мир на землі - це затишок і тиша, це сміх дитячий і душі політ" - тематична виставка, голосні читання в бібліотеці №13
Бібліотека імені П.Вершигори провела майстер-клас "Квітка миру і надії".
"Ми за мир і спокій на землі!" - комплекс заходів в бібліотеці імені О.Пироговського
Голуба миру робили в бібліотеці імені О.Донченка
Вітринну виставку дитячих малюнків "Діти за мир!" оформила бібліотека імені О.Новікова-Прибоя.  
"НІ - ВІЙНІ!" - флеш моб в ЦРБ імені Ф.Достоєвського.

Немає коментарів:

Дописати коментар