Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

середу, 10 жовтня 2012 р.

Свято бібліотеки

30 вересня бібліотеки святкували Всеукраїнський день бібліотек. Це свято не тільки професійне, а й всенародне. Адже кожна людина хоча б раз у житті була в бібліотеці. А для багатьох вона стала рідною домівкою, бо без книг нема знань, нема поступу вперед.
Підготувалися до свята і наші бібліотеки.
В бібліотеці імені В.Чапаєва для дітей провели шоу книжкових малюнків "Намалюєм книгу ми". Діти спробували самі стати ілюстраторами своїх улюблених книжок.

"Моя любимая книга - это "Королевство кривых зеркал", - написала одна дівчинка. - Она мне нравится потому, что в ней много интересного. В этой сказке рассказывается про одну девочку Олю, которая каждый день грубила своей бабушке. 
...В одно утро Оля вела себя из рук вон плохо. Она встала позже, следовало, а когда бабушка будила ее, брыкалась и, не открывая глаз, говорила противным, скрипучим голосом:
- Отстань! Ну что ты ко мне пристала?!
И так Оля вела себя каждый день, пока она не увидела себя со стороны"
Подивіться, який Матроскін!

А який милий їжачок!




Ось які чудові вийшли роботи!
Збільшити Бібліотека сімейного читання імені О.Гончара організувала для своїх юних читачів кілька мандрівок в чарівний світ казки. Адже казка - це коштовний діамант, котрий має багато граней.  І в яку з них не подивишся - всюди бачих велику глибину і одвічну мудрість.

Як і в день свята, та к і щодня двері всіх наших бібліотек привітно відчинені і завжди чекають своїх відданих читачів!

Немає коментарів:

Дописати коментар