Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

середу, 20 травня 2015 р.

XI Київська Міжнародна книжкова виставка

Усіх шанувальників книги, любителів читання запрошує до себе XI Київська міжнародна книжкова виставка. 
Вона проходитиме 21-24 травня 2015 року в Українському Домі за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 2. 
Київська міжнародна книжкова виставка – подія всеукраїнського масштабу, що об’єднує видавців, книгорозповсюджувачів, авторів та книголюбів.
Чотири дні поспіль відвідувачі будуть знайомитися з кращими зразками видавничої продукції вітчизняних та зарубіжних видавництв різних форм власності, а також поліграфічними та книготоргівельними підприємствами, бібліотеками та книжковими клубами, дитячими літературними журналами та газетами, електронними виданнями та спеціалізованими Інтернет-порталами, компаніями, які надають супутні послуги з рецензування та публікації друкованої продукції. 
Відвідувачів виставки чекає:
  • Книжкова ВЕСЕЛКА - дитяча програма Всеукраїнської ініціативи "Додай читання": створення кольорових книжок, читацькі конкурси та квести, майстування разом з друзями Балакучого Шпака - письменниками, художниками та улюбленими книжковими персонажами.
  • ВІДЕО блог мистецько-соціального проекту "Добро-Дій" про створення унікальної рекордної міжнародної книги, інтерв'ю з відомими особами "Добро перемагає" від Творчого об'єднання "Всі мрії".
  • Книгообіг «Книга для друга» - благодійний збір книг для поповнення фондів провінційних дитячих бібліотек України.
Не пропустіть яскраве свято книги на XI Київській міжнародній книжковій виставці! 

Немає коментарів:

Дописати коментар