Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

вівторок, 23 лютого 2016 р.

...Мовчки сотня непокорених героїв відходила у чисті небеса

НЕБЕСНА СОТНЯ... Ті, хто віддали життя за кожного із нас. З цими смертями "Слава Україні! Героям слава!" перестало бути просто вітанням. Це і віддання шани  найкращим, котрі в найважливіший момент не злякалися і пожертвували собою заради кращого життя усіх в країні, а також і засвідчення справжнього подвигу...
"...Мовчки сотня непокорених героїв відходтла у чисті небеса" - загальносистемний реквієм пам'яті героїв Небесної Сотні
Пісні, народжені на Майдані, виконував добрий друг бібліотек району Ігор Якубовський
Особистими спогадами та враженнями про події на Майдані з читачами бібліотеки імені П.Вершигори поділилася пані Татяна з ГО "Культура і суспільство" під час години пам'яті "Небесна Сотня - герої нашого часу".
 "Їх буде пам'ятати Україна" - виставка-пам'ять в бібліотеці імені В.Чапаєва.
Бібліотека імені П.Вершигори оформила виставку-вшанування "Душу й тіло ми положим за нашу свободу"
БСЧ імені М.Лермонтова підготувала фотовиставку "Сто сердець, як сто палахкотінь" свого користувача Андрія Недзельницького - громадського журналіста і фотографа, який від першого до останього дня перебував на Майдані.  
"Їм у віках судилося безсмертя" - година пам'яті в бібліотеці імені О.Донченка
Бібліотека імені О.Новікова-Прибоя спільно з ЗСШ №64 провели мітинг-реквієм та концерт вокального ансамблю Збройних Сил України
В приміщенні бібліотеки імені О.Новікова-Прибоя оформлена таматична книжкова виставка
В ЦРБ імені Ф.Достоєвського відбувся урок патріотизму "Окрилені надією, озброєні правдою"
"За що стояли на Майдані небесні воїни" - вшанували загиблих в бібліотеці імені І.Багряного. Маленькі читачі дали кожен свою відповідь на питання "Що таке Україна?". "Україна - це наш дім. Ми  будемо його захищаит!" - визначились діти. 
"На зламі чорної доби". Читачі бібліотеки імені М.Реріха мали гарну нагоду слухати Інну Ковальчук - неймовірно талановиту, глибоку поетесу, яка дуже тонко відчуває, чим живе тепер Україна, і пише в унісон - на зламі, ходячи по краю світла і тіні, балансуючи і даючи надію і віру, що все буде добре. 

Немає коментарів:

Дописати коментар