Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

вівторок, 26 червня 2018 р.

Ушкоджене покоління

Наркоманія. Скільки смертей за цим словом, скільки болю, скільки поламаних життів! І не відомо, скільки ще ще життів заберуть із собою в нікуди наркотики.
Негативні явища, що породжуються вживанням наркотиків, несуть у собі велику небезпеку для людства. Їх вживання, насамперед, негативно впливає на здоров'я людей, сприяє розвитку психічних захворювань. Наркоманія супроводжує різні форми злочинності.
Наркоманія - страшна хвороба сучасного світу. Вживання наркотиків - не безгрішне заняття, що можна кинути без зусиль. Це дійсно чума, і тим більш небезпечна, що багато-хто не сприймає її всерйоз.
"Ушкоджене покоління" - літературно-інформаційний коктейль до Міжнародного дня боротьби проти зловживання наркотиками та їх незаконного обігу.
Виставку-застереження "Наш організм та наркотики" оформила бібліотека імені О.Пироговського, виставку-застереження "SOS: наркотик - жало добровільної смерті" - бібліотека імені П.Вершигори. Пізнавальну годину "Життя чудове без дурману" провела БСЧ імені М.Лермонвтова. Бібліотека імені І.Багряного підготувала пам'ятку для батьків "Захистіть свою дитину від наркотиків!", яку залишили в аптеці, кафе, продовольчому магазині, бібліотеці для дорослих. 

Немає коментарів:

Дописати коментар