Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

понеділок, 6 січня 2020 р.

Новорічно-Різдвяні активності

Ось вже 2020 рік впевнено крокує по планеті!
В перший робочий день нового року до ЦРБ імені Ф.Достоєвського завітав хоровий гурт "АТМА", який презентував глядачам театралізовану історію "Різдво у рідному місті". Дзвінкі голоси артистів виспівували колядки та щедрівки, розповідали легенди про древні українські традиції та їх значення, тим самим наповнювали людські серця світлом і радістю, дарували надію, творили в бібліотеці атмосферу родинного тепла і затишку.
Бібліотека імені П.Вершигори запропонувала своїм користувачам дізнатись більше про казкових чарівників та про те, хто ж приносить подарунки, переглянувши виставку "Володарі Різдва". З Різдвяними традиціями знайомить виставка "Магія Різдва""Зима. Зігрійся книгою" - ще одна виставка в цій бібліотеці.
 
Новорічну акцію в сквері провела БСЧ імені О.Гончара. 
 
Напередодні Різдва в БСЧ імені М.Лермонтова створювали різдвяного янгола
Цікаво і з користю проводять діти свої канікули в бібліотеці імені О.Донченка. Тут для них підготували розважально-ігрову програму. Конкурси, ігри, вікторини, голосні читання - на будь-який смак.  
Організували дозвілля дітей під час канікул і в ЦРБ імені Ф.Достоєвського. На діток чекають різноманітні активності: майстер-класи, "теплі" читання, перегляди мульфільмів.
 
Про Різдво в творчості художника Михайла Онацька розповіла бібліотека імені О.Новікова-Прибоя. 
Бібліотекарі бібліотеки №11 спільно з викладачем англійської мови організували для дітей новорічно-різдвяне свято з іграми, майстер-класом, подарунками. Звичайно ж, спілкувалися англійською!
 
"Чудесна ніч" - Різдвяні історії для дітей розповіли в бібліотеці імені І.Багряного

Немає коментарів:

Дописати коментар