Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

четвер, 11 травня 2017 р.

Між небом і землею - Війна

"Хай буде мир, хай більше не горить 
у пеклі війн твоє життя, людино!"
Пам'ять - це не просто частина історії. Це - наша совість, наш біль, наша гордість. Пам'яті наших дідів-прадідів - вічно молодих солдатів та офіцерів, що мужньо боролися з ворогом і перемогли, пам'яті тих, хто поліг смертю хоробрих, пам'яті всіх, чиї серце обпалила Друга світова війна, присвячена естафета пам'яті "Між небом і землею - Війна" в бібліотеках Солом'янки.
Бібліотека імені І.Світличного провела відеоурок "Що я знаю про війну" та оформила виставку-рекомендацію "Ми про війну з тобою книжку прочитаємо..." 
Книжкову виставку "А рани болять..." оформила бібліотека "Солом'янська".
Урок мужності "Пам'ять полеглим, шана живим" відбувся в бібліотеці імені О.Донченка
"Війна крізь долі, почуття й життя" - тематична виставка в ЦРБ імені Ф.Достоєвського.
Бібліотека імені І.Багряного провела патріотичні читанні "Це знову напад? З ворогом двобій? Ми чуєм, нене! Ми йдемо на бій!""Про ту війну написано багато..." - виставка творів про Другу світову війну. 
"Маки - квіти пам'яті" - майстер клас в бібліотеці імені П.Вершигори. Також бібліотека провела урок пам'яті "В серцях і книгах - пам'ять про війну".
Бібліотеки Солом'янки взяли активну участь в районних заходах, що проходили в парку імені М.Островського 8 травня. Вони запропонували мешканцям долучитися до майстер класів з квілінгу, бісероплетіння, плетіння патріотичних браслетів, виготовлення голубів і долоньок Миру, ляльки-мотанки, витинанки, оригамі, оберегів тощо.   

Немає коментарів:

Дописати коментар