Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

понеділок, 9 вересня 2024 р.

Kyivbookfest

Ось і закінчився щорічний книжковий фестиваль Kyivbookfest, який проходив з 5 по 8 вересня в ТЦ Gorodok Galery. 

Kyivbookfest - це не тільки великий книжковий ярмарок, це також галузевий форум. Він вразив своєю атмосферою та різноманіттям літературних подій. 

Актуальною для бібліотечної спільноти була панельна дискусія «Сучасний бібліотекар: міфи і дійсність», яку організували ВГО Українська бібліотечна асоціація та Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого. Учасники дискусії - керівники національних, публічних, університетських, шкільних бібліотек, представники органів центральної влади та місцевого самоврядування, письменники, видавці - обговорили проблеми, які постали перед суспільством під час повномасштабної війни. Іванна Щербина, керівник публічних бібліотек Соломʼянського району,  у своєму виступі підкреслила особливу важливість чуйного ставлення бібліотекаря до користувача та необхідність застосування новітніх інформаційних технологій. 


Бібліотекарі Бібліотек Соломʼянки відвідали фестиваль, зустрілися з чудовими українськими письменниками, придбали цікаві книжки, отримали автографи, насолодилися творчими виступами та перформансами і, звичайно, зробили фото на памʼять. 


Немає коментарів:

Дописати коментар