Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

пʼятницю, 18 жовтня 2013 р.

Запорожців вічна слава не вмре, не поляже!

Запорізька Січ - це легендарне явище в історії України. Це символ мужності й незламності духу українського народу. Козаки завжди славилися силою, спритністю, мали гостре несхидне око, розумні голови.
Які ж вони були і як виглядали, чим харчувались і де жили, дізнались учні 2-х класів гімназії №178, завітавши до бібліотеки імені В.Чапаєва на народознавче свято "Гей, ви, преславні козаченьки!"


Про майже трьохсотрічну історію козацької минущини користувачі бібліотеки можуть дізнатися переглянувши виставки "Подорож козацькими стежками" та "Хай козацька мудрість воскреса щоднини", підготовлених бібліотекою.



Бібліотека імені О.Пироговського провела гру-змагання "Козацькі забави". Діти декламували вірші, співали пісні, відгадували загадки, відповідали на питання вікторини. З великим задоволенням брали участь у командних змаганнях "Знайди скарб", "Коса - дівоча краса", "Допоможи пораненому", "Підпережи козака" та інших.





Свято "Запорожців вічна слава не вмне, не поляже" відбулося в бібліотеці імені В.Кудряшова. Гостем свята була директор Музею Гетьманства Ярова Галина Іванівна.


Краєзнавчу годину "Запорожців вічна слава" провела БСЧ імені М.Лермонтова

Тематичну викладку підготувала бібліотека імені О.Донченка.

Немає коментарів:

Дописати коментар