Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

понеділок, 14 березня 2016 р.

Патріотичний детектив національного значення

17 березня о 18:00 книгарня "Є" спільно з видавництвом "Ярославів Вал" запрошують на презентацію роману Яреми ФРИДРАКА "Біла каплиця".

"Біла каплиця" - твір за межами класичного літературного жанру. Це і кінороман, і повість, і психологічний детектив, тут стикаються долі людей із полярними етичними, духовними та світоглядними цінностями. Описані трагіяні події відбуваються в галицькому містечку повоєнного часу, де хтось ритуально вбиває під класичну музику молодих жінок і розбиває священні хрести. Точиться запекла борортьба не на життчя, а на смерть, боротьба двох світів - карального МГБ і національно-визвольного підпілля...
Орест-Ярема Миколайович Фридрак - літератор, журналіст, заслужений журналіст України (1983 р.). З 1965 року - кореспондент, старший редактор, заступник головного редактора Українського радіо, головний редактор Українського телебачення, заступник голови держтелерадіо України, перший віце-президент Національної телерадіокомпанії України. Я.Фридрак очолював творчий колектив телерадіожурналістів з підготовки та проведення Всеукраїнського референдуму за Незалежність України.
Саме Ярема Фридрак започаткував традицію виконання національного гімну "Ще не вмерла України ні слава, ні воля" на українському радіо ще до Акту проголошення Незалежності України, яка існує донині.  

Ведучі: Михайло Слабошпицький та Павло Щириця.
До участі запрошені: Микола Горбаль, Павло Гриценко, Віталій Абліцов, Аркадій Музичук, Степан Галябарда, Орися Демська, Леся Мовчун та інші. 
Адреса: вул. Лисенка, 3 (метро "Золоті ворота"). Вхід вільний та бажаний. 

Немає коментарів:

Дописати коментар