Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

пʼятницю, 2 червня 2017 р.

"Приходить в світ дитя не випадково, у кожного свій шлях, своя мета"

Вже традційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей - International Day for Protection of Children - прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення мрій і сподівань на краще.
"Приходить в світ дитя не випадково, у кожного свій шлях, своя мета" - День дитинства в бібліотеках Солом'янки.
До Міжнародного дня захисту дітей бібліотеки Солом'янки разом із студентами кафедри клоунади Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва Борисом Крячеком та Антоном Жовницьким та священником Храму Почаївської Ікони Божої Матері Протоієреєм Владиславом Доломанським з веселою святковою програмою та подарунками відвідали відділення токсикології, неврології та ендокринології НДСЛ "Охмадит".   
В бібліотеці імені П.Вершигори відбулися бібліо-розваги "Хай буде мирним небо на земоі і хай дитинство радісно сміється". Гамірно та весело було в бібліотеці: діти малювали, співали в караоке, переглядали мультфільми, розважалися на свіжому повітрі, грали в ігри. 
Арт-простір "Мовою мистецтва говорять діти" організувала БСЧ імені М.Лермонтова
Конкурс малюнків на асфальті "Хай буде дитинство щасливим!" та веселі старти "Всі в Олімпію!" провела БСЧ імені О.Гончара
 
Комплекс заходів "Віддамо цей світ дитині" провела бібліотека імені О.Донченка
В бібліотеці імені О.Новікова-Прибоя відбулася презентація першої персональної творчої виставки юного митця Кирила Баклана (об'ємні композиції, живописні картини, вироби з соломи, мушлів - різні техніки, різні жанри, різні матеріали). 
"Літо. Канікули. Бібліотека" - День дитинства в бібліотеці №11.
Працівники бібліотеки №13 організували для своїх читачів-дошкільнят екскурсію в парк "Відрадний" та конкурсно-ігрову програму.

Немає коментарів:

Дописати коментар