Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

понеділок, 10 липня 2017 р.

Батьки і діти! Діти і батьки! Нерозділиме і довічне коло

З давніх давен сім'я є однією з найважливіших суспільних цінностей. Родина - це найцінніше, що може мати людина. Це наша сила, це наш захсит і надії, віра й прагнення, це наша фортеця. Це ті люди, які поруч з нами впродовж життя, йдуть поряд, тримають за руку. Родина - це символ тепла й щирості, любові і доброти. 
До Дня родини в бібліотеках Слом'янки відбувся святковий мікс "Батьки і діти! Діти і батьки! Нерозділиме і довічне коло"
Родинні читання "Я молю тебе, Боже, за свою родину!" провела бібліотека №13.
Тематичну викладку "Ціннісні засади української родини" оформила бібліотека імені І.Світличного.
"Родина - планета людбові" - родинні посиденьки в БСЧ імені М.Лермонтова.
"Будинки будуються руками, а дім створюється серцем та родиною" (проблеми цілісності української сім'ї в творчості українських письменників) - книжкову виставку оформила бібліотека імені О.Новікова-Прибоя.  
Бібліотека імені О.Новікова-Прибоя презентувала своїм користувачам серію творчих робіт художниці і майстрині Оксани Петруньок "Українська родина" в техніці м'яка лялька.
Бібліотека імені І.Багряного провела квест "Велика і весела сімейка!", в якому взяли участь "родина" дітей з літнього табору "Юнікід" разом з вихователями та "бібліотечна родина" читачів зі своїми мамами і бабусями.  

Немає коментарів:

Дописати коментар