Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

пʼятницю, 9 липня 2021 р.

Найсильніше в світі слово - слово МИ

8 липня в Україні відзначають День родини. І це не просто дата, це усвідомлення того, наскільки важливими для суспільства, держави та кожної окремої людини є сімейні цінності. Саме в родині починається та розвивається людське життя. В сімейному колі формуються перші цінності, характер, світогляд.
Це свято офіційно почали відзначати в нашій країні не так давно. 30 грудня 2011 року Президент України підписав Указ №1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам'ятних дат і професійних свят», в якому і зазначається, що 8 липня в нашій країні буде святкуватися День родини. Вперше його відзначали у 2012 році і потім вже щороку.

До Дня родини Бібліотеки Солом'янки провели загальносистемний поетично-мистецький марафон "Найсильніше в світі слово - слово МИ".
В бібліотеці імені І.Світличного дітки вчилися робити рамочки для сімейного фото.
Поетичні відеочитання "Книга в родинному колі" відбулись в бібліотеці №13.
Бібліотека №11 оформила тематичну виставку "Книга. Дитина. Родина",  підготувала віртуальну літературну вікторину за творами українських письменників на теми сім'ї, роду.
 
Бібліотека імені І.Багряного підготувала для своїх користувачів віртуальну пізнавальну гру "Об'єднай родину!" та запропонувала поєднати фотокартку відомої людини з енциклопедичними відомостями про особу, ймовірного родича.  
Музичні хвилинки влаштувала бібліотека імені М.Бажана. Читачі, що відвідали в цей день бібліотеку, мали змогу слухати пісні українських виконавців, серед яких "Родина" Назарія Яремчука"
Бібліотека імені В.Нестайка підготувала відеопрезентацію книжки Мар'яни Савки "Родинна абетка" та провела день сімейного читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар