Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

понеділок, 26 вересня 2022 р.

У Міжнародний день миру - творчі майстер-класи за мотивами книжок!

21 вересня, щоб порадувати діток, яких війна вигнала з рідних місць, і для яких Солом'янка стала новою затишною домівкою, в партнерстві з Червоним Хрестом України ми організували яскраві творчі активності:
з Бібліотека імені Євгена Гуцала діти створювали Голуби миру, а з Бібліопідвальчик На Відрадному - малювати-вирізали-оздоблювали Долоньки миру,
разом з Бібліотека для дітей на Шулявці виготовляли Яскраві кольорові сонечка, а з Бібліотека Імені Реріха - мотали українські автентичні обереги Ляльки-мотанки (тут був аншлаг серед батьків);
Бібліотека для дітей імені І.Світличного вчила як так виготовити з фетру синьо-жовтих ангелів-захисників, щоб вони оберігали і діток і дорослих своїми ніжними крильцями від злоби і темряви!
а Бібліотека сімейного читання імені М. Лермонтова - як розфарбувати книжкових героїв, щоб вони, навіть на сторінках книг, чимшвидше перемагали зло!
Бібліотека імені Івана Багряного для дітей провела ціле театральне дійство з патріотичними квілінг-майструваннями, пізнавальними загадками та справжньою історичною вікториною!
А завдяки вмілій модерації Анастасія Котенок, Гульнари Кутибаєвої з Бібліотека імені В. Нестайка для дітей та Alla Veremchuk Tetiana Izbash Наталія Різник з Центральна бібліотека Солом'янки - великі порції натхнення і гарного настрою діткам та їх батькам були забезпечені.
 
 

Більше фото ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар