Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

вівторок, 7 жовтня 2014 р.

Позаду - 40 років, попереду - вічність...

За 40 років активного творчого розвитку бібліотека імені О.Довженка, ставлячи в центр уваги читача і його інтереси, підтримуючи тісні зв'язки зі школами, співпрацюючи з громадськими організаціями, завоювала заслужений авторитет у дітей, дорослих, громадськості, колег. 
Тож не дивно, що в день святкування ювілею в бібліотеці було тісно від гостей, гамірно від привітань і тепло та сонячно від щирих посмішок. "Щира подяка та низький вам уклін!" - звучали вітальні слова колективу.
Теплі слова привітання прозвучали від заступника голови Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації з гуманітарних питань В.Бялковського, начальника управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом'янського району О.Максимової, дирекції централізованої бібліотечної системи, журналістки Марини Марченко, директора Національного історико-меморіального заповідника Бабан Яр Б.Глазунова, колег, партнерів, друзів, читачів.
Віддзвеніла музика свята в бібліотеці. Позаду - 40 років, попереду - вічність, нові книги, нові читачі, нові святкові і буденні бібліотечні події.

Немає коментарів:

Дописати коментар