Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

четвер, 4 червня 2015 р.

Кожній дитині подаруй життя і завтра

Щороку в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. 
До цього свята бібліотеки нашого району провели загальносистемний день Дитинства «Кожній дитині подаруй життя і завтра».
«Прекрасне свято радості й надії» - під такою назвою в ЦРБ імені Ф.Достоєвського відбулося свято, яким книгозбірня відкрила літній сезон. Працівники бібліотеки запросили в гості найменшеньких користувачів. Чимало позитивних емоцій привнесли бібліотекарі своїми розповідями про казкових героїв. Весело та гамірно в цей день було у кімнаті казок. Малеча читала вірші про літо, сонце і мир на землі.
З метою поширення правової грамотності серед маленьких читачів біблітекарі бібліотеки імені В.Чкалова провели ряд правових бесід, ігор і вікторин "Правова веселка дитинства". Крім того, юні відвідувачі змогли насолодитися виставкою малюнків гуртка Петриківського розпису палацу для дітей та юнацтва, пограти та помалювати в оновленому дитячому куточку. 

4 коментарі:

  1. Дівчата, прошу вибачити, та знімала інформацію станом на 2 червня. Спідіваюсь, пам'ятаєте дату нашого загальносистемного Дня Дитинства?

    ВідповістиВидалити