Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

четвер, 2 липня 2015 р.

Основа життя - наш закон основний

Україна. Країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю і найменше її знали. Країна гарячої любові до народу й чорної йому зради, довгої вікової боротьби за волю. Шлях України позначений високими степовими могилами, руїнами та прекрасними піснями...
Вистраждавши, виборовши собі волю, Україна має тепер свою державну мову, свої державні символи, які уособлюють її історію, її сутність, свою Конституцію.
Конституція України - це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона ввійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.
До Дня Конституції України в бібліотеках Солом'янського району пройшов загальносистемний день інформування "Основа життя - наш закон основний".
Історичний віраж "У витоків створення Конституції. Пилип Орлик" здійснили користувачі бібліотеки імені В.Чкалова
ЦРБ імені Ф.Достоєвського репрезентувала книжкову виставку "Конституція - фундамент нашого суверенітету"
В ЦРБ імені Ф.Достоєвського пройшов місячник права "Людина має право щодня". Відвідувачі бібліотеки мали можливість переглянути тематичні підбіркм, книжкові виставки, познайомитися з новим законодавством України, переглянути нормативно-правові матеріали в пункті доступу громадян до інофрмації органів влади (ПДГ), отримати консультації з пошуку правової іноформації в Інтернет центрі бібліотеки. 

Немає коментарів:

Дописати коментар