Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

середу, 25 жовтня 2017 р.

Роман, який зриває маски з сильних світу цього

26 жовтня о 17:00 Національний музей літератури України спільно з видавництвом "Ярославів Вал" запрошують на презентацію сенсаційного роману Анатолія САХНА "Острів Хо. Поріг болю".
Цей роман має ефект бомби, адже його автор сміливо зриває маски з облич легковпізнаваних сильних світу цього і воднораз втаємничує читача в секрети спецслужб, які сумлінно обслуговують мафіозно-олігархічні клани. Зокрема, в романі фігурують Боженко, Жванідзе, Мартинюк, Четверяков, Червонюк та інші чимось знайомі читачеві персонажі. А протистоїть олігархам і наркобаронам "лицар справедливості" - бунтівний полковник спецслужби Богдан Зорій. Він неодмінно переможе, якщо...
Автор роману - колишній полковник спецслужб, який добре знає те, про що пише.
Анатолій Іванович Сахно народився в 1952 році в с. Пристайлове Лебединського району Сумської області. Після закінчення Сумського державного педагогічного інституту імені А.С.Макаренка викладав у школі українську мову та літературу. З 1979 по 2006 роки - у органах державної безпеки України: на оперативній роботі, майже десять рлоків очолював прес-центр СБУ, працював радником голови служби. Полковник. Член Національної спілки журналістів та Національної спілки письменників України. Автор багатьох публікацій, присвячених проблемі реабілітації репресованих українців, збірників нарисів та новел "Щоденник "контрреволюціонера" та "Грішний вогонь", а також роману "Соло бунтівного полковника. Вершина", який мав значний резонанс (Видавництво "Ярославів Вал")

Ведучий - Михайло Слабошпицький.
До участі запрошені: Євген Марчук, Ігор Смєшко, Юрій Шаповал, Олександр Скіпальський, Семен Глузман, Володимир Тимошенко, Василь Горбатюк, Сергій Грабар, Сергій Цушко.
Адреса: вул. Хмельницького, 11 (метро "Театральна")
Вхід вільний і бажаний!  

Немає коментарів:

Дописати коментар