Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

середу, 9 травня 2018 р.

Кружляє весна 45-го року...

Щороку в травні ми відзначаємо День перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні - Другій світовій. Можна по-різному ставитися до цієї війни, по-різному її називати, але не можна забувати тих, хто віддав своє життя для щастя інших. Літературно-мистецькі імпрези "Кружляє весна 45-року" в бібліотеках Солом'янки - маленька часточка великої данини пошани полеглим і вдячності тим, хто повернувся. 
"Довгожданна Перемога нас до сонця підняла" - комплекс заходів в бібліотеці №13.
 
 
Про маловідомі факти, які приховувалися чи були невідомі, викладені у документальній військовій книзі "Вогнене небо України" розповів читачам ЦРБ імені Ф.Достоєвського Михайло Корольов. 
Годину пам'яті "Живуть у пам'яті народу ті, що не вернулися з війни" для своїх юних читачів провела бібліотека імені І.Багряного. Засобами художнього слова, виразними голосними читаннями бібліотекарі розповіли наймолодшим про війну: минулу і сьогоднішню. Червоний мак, символ пам'яті жертв всіх збройних конфліктів, дитячі руки створювали з особливою ніжністю та трепетом. 

Немає коментарів:

Дописати коментар