Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

вівторок, 10 липня 2018 р.

Людей поважного віку навчатимуть особливостям договору дарування

12 липня 2018 року в 11:00 у Центральній районній бібліотеці імені Ф. Достоєвського (м. Київ, вул. Освіти, 14-а) відбудеться правоосвітній семінар з теми: «Договір дарування: переваги та недоліки для людей похилого віку».
До участі в заході запрошуються кияни, які досягли пенсійного віку та цікавляться питаннями практичних аспектів реалізації конституційних прав та законних інтересів.
На згаданому семінарі кияни зможуть дізнатися про порядок укладення договору дарування, механізму визнання його недійсним, алгоритму розірвання договору дарування на вимогу дарувальника, особливостей пожертви.
Участь у семінарі є безкоштовною.

Нагадаємо Центральна районна бібліотека імені Ф.М. Достоєвського спільно з Четвертим київським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Академією адвокатури України, Rotaract Club Kyiv Multinational та Компанією адвокатів «Юлія Негребецька та Олександра Ковальова» започаткували Правничий хаб для людей похилого віку – циклу правничих тренінгів для підвищення правової спроможності киян, які досягли поважного віку.
Довідки за телефоном: (044) 593 97 60.

Немає коментарів:

Дописати коментар