Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

неділю, 10 травня 2020 р.

Мамин день

Мама. В усі часи всі народи пов'язували з нею найсокровенніше, возвеличували її як найбільшу святиню. Вона - корінь життя, берегиня роду людського. Вона - та квітка, промінь якої ніколи не в'яне, а розцвітає з плином літ усе ясніше.
У травні, коли розквітають квіти і дзвенить пташиний спів, до нас приходить свято найріднішої, наймилішої, найближчої людини - Матері.

"У Мамин день" - відеочитання оповідання І.Бондарчука в бібліотеці імені Є.Гуцала. Також бібліотека провела онлайн-флешмоб "Вітання найріднішій", зробила електронну презентаціїю книжкової виставки "Благословенне слово "Мати", провела майстер-клас з виготовлення витинанки "З любов'ю до матусі"
 
Бібліотека імені О.Довженка підготувала інформацію про історію свята та віртуальну книжкову виставку "5 книжок до Дня матері", провела майстер-клас з виготовлення подарунків для мами власними руками.
Бібліотека "Солом'янська" презентувала творчу виставку робіт "Натхнення матерів-бібліотекарів"
 
Віртуальну виставку "Це слово "мати"..." підготувала бібліотека №11. Бібліотека імені М.Бажана провела майстер-клас "Серце". Майстер-клас з виготовлення серця, яке квітне різнобарвним букетом, підготувала бібліотека №13. "Жінка-мати в сучасних реаліях" - віртуальна книжкова виставка бібліотеки імені О.Новікова-Прибоя. 
"Подарунки від щирого серця" - роботи користувачів - презентувала бібліотека "Преображенська".
 
Бібліотекарі біліотеки "Солом'янська" перегорнули власні архівні фотоальбоми і підготували відеоролик до Дня Матері та начитали вірші про найріднішу.
ЦРБ імені Ф.Достоєвського підготувала та провела онлайн-зустріч з письменницею і сценаристкою Ірен Роздобудько та українським бардом, татральним і кінодраматургом Ігорем Жуком. Говорили про найріднішу для кожного - маму - та про родинні стосунки.

Немає коментарів:

Дописати коментар