Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

понеділок, 6 листопада 2023 р.

Бібліотеці імені М.Реріха виповнилось 65!

На іменини бібліотеки імені М.Реріха ЦБС Солом'янського району м. Києва завітали її друзі, колеги, партнери, читачі. Це саме ті люди, з якими бібліотека активно співпрацює вже багато років!
Сьогодні бібліотека це не тільки про інформацію і книгу, сьогодні це саме те місце, куди кожний приходить по своє! Цікаві лекції, клуби за інтересами, майстер-класи, концерти, художні виставки, зустрічі з письменниками, зустрічі з популярними людьми, постійне оновлення книжкового фонду якісною українською літературою роблять її привабливою для багатьох!
Користувачі беруть активну участь у житті бібліотеки, разом з бібліотекарями займаються волонтерською діяльністю. Для багатьох бібліотека стала другою домівкою, вона має багато читацьких династій, на книжках бібліотеки виросло не одне покоління. Ну а надійні партнери - це ті люди з якими можна втілювати в життя будь-які проекти, будь-які ідеї!
За свої 65 років існування, які б не були часи в нашій державі, в центрі уваги бібліотеки завжди були люди з їх потребами!

Немає коментарів:

Дописати коментар