Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

неділю, 16 лютого 2014 р.

Кохання - зітхання

Закохатися можна будь-де! В тому числі в бібліотеці... Особливо, коли цьому сприяє атмосфера, як бібліотекці імені І.Багряного. В день свята читачів приємно вразив святковий стенд при вході в приміщення. Яскраві сердечка з жартівливими привітаннями та побажаннями привертали увагу кожного відвідувача. А дівчатка ще й пробували дізнатися щасливі передбачення та ім'я судженого на зворотньому боці "валентинок".
Хтось радісно відзначав свято, а хтось готував його. Майстрині гуртка "Таланти і шедеври" подарували свої "сердечні" вироби всім відвідувачам бібліотеки, організувавши виставку робіт "Любов у дитячій творчості". Допомагала їм у цьому керівник Т.Шапринська.

Майстер клас з квілінгу до свята провела БСЧ імені О.Гончара. Діти завзято виготовляли "валентинки", а під час роботи слухали розповіді бібліотекаря про історію виникнення свята.
 
 
Усе прекрасне на землі створене любов'ю та в ім'я любові. Видатні люди, натхненні високим почуттям, здійснювали подвиги, робили відкриття, створювали шедеври. Історія їхнього кохання - це ключ до розуміння їхнього внутрішнього світу, джерела духовної енергії. Це стосується і творчого генія Тараса Шевченка. "Троянди Шевченкової любові" - виставку під такою назвою підготували бібліотекарі бібліотеки імені В.Чапаєва.


Немає коментарів:

Дописати коментар