Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

четвер, 1 жовтня 2015 р.

БІбліотекарі Солом'янки де-бо-ширять

В Україні святами відзначають всі професії: вчителя, лікаря, пожежника, державного службовця, захисника Вітчизни, комунального працівника, рятувальника... І лише нас традиційно віншують не як професію бібліотекаря, а як свято бібліотек. Можливо, в цьому є своя логіка, адже ми працюємо для людей. 
Ми відійшли від цієї традиції. За ініціативи бібліотекарів бібліотек імені М.Реріха та імені В.Чкалова бібліотекарі зібралися на святковий "капусник". В гості завітали добрі друзі-письменники: В'ячеслав Купрієнко, Євгенія Пірог, Марина Курапцева, Руслан Бахтиєв, користувачі і просто перехожі. Всі "впали в дитинство" - квестили, бавилися, театралізовано читали книжки, протягом однієї хвилини представляли свої бібліотеки, формулювали місії, кредо, девізи, сміялися і жартували. 
А ще отримали нагороди за номінаціями, які запропонували колеги, виходячи з особливостей характеру і стилю роботи нагороджених. І повірте, що ці нагороди дорожчі і приємніші за офіційні. Номінації ж були під стать святу: "Сенсей риторики", "Міс елегантність", "Шукач Сучукрліту", "Надійне плече", "А порозмовляти?", "Хранитель традицій", "Міс незворушність" та інші.
Дорогі колеги, ви супер! Творчі, креативні, професійні, добрі, красиві, натхненні, найкращі!
 




Немає коментарів:

Дописати коментар