Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

четвер, 5 травня 2016 р.

Зброя судного дня від Юрія Щербака

12 травня о 17:00 год. Національний музей літератури України спільно з видавництвом "Ярославів Вал" запрошують на презентацію документально-фантастичного роману Юрія Щербака "Зброя судного дня"

Дія нового роману Юрія Щербака "Зброя судного Дня" відбувається в 2014-2015 роках, коли вирішується доля України: щоб зупинити російську агресію, група українських патріотів намагається таємно створити ядерну зброю - бомбу для Путіна. Ціна питання - бути чи не бути Україні, її союзникам, її недругам; взагалі всьому людству. 
"Зброя судного дня" - еталон класичного політичного роману з усією його гостротою проблем сучасного світу й людини в суспільстві. Воднораз цей роман - яскравий зразок трилера, що має виняткову сюжетну напругу, інтригу й парадоксальність ситуації. Виявляється, і сьогодні ми, сучасники, катастрофічно мало знаємо про те, що відбувається довкола нас і що має найбезпосередніший вплив на долю всього світу й кожного з нас. Такого характеру роману в українській літературі ще не було.

Запрошені до участі: Дмитро Павличко, Олександр Скіпальський, Павло Мовчан, Павло Гриценко, Валерій Гужва, Любов Голота, Сергій Грабар.
Ведучий: Михайло Слабошпицький
Адреса: вул. Б.Хмельницького, 11 (метро "Театральна"). Вхід вільний. 

Немає коментарів:

Дописати коментар