Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

неділю, 25 лютого 2018 р.

"Уже ніхто не знищить Україну, в тобі, в мені , у кожному із нас"

У прощену неділю впала долу...
За Україну - зранену і голу...
Їх назвали Небесною сотнею - українців, які загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути народом - джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну, в якій не страшно жити і народжувати дітей. За цю самопожертву українці їх канонізували - за велінням серця долучили до сонму Небесного воїнства на чолі з архистратигом Михаїлом, аби захищали країну від лиха, пильнували й оберігали її з небес...
"Уже ніхто не знищить Україну, в тобі, в мені, у кожному із нас" - загальносистемний марафон гідності в бібліотеках Солом'янки.
"Календар подій Майдану" оформила бібліотека №13.
 
"Зі словами "Герої не згинуть!" засвітили свічки в кожнім домі" - книжково-ілюстративна виставка в бібліотеці імені О.Пироговського. Тематичну виставку "Майдан: лютий 2014. Ми не забули" підготувала БСЧ імені О.Гончара. 
 
"Майдан нашої надії" - годину пам'яті провела бібліотека імені І.Багряного.
В день вшанування пам'яті загиблих учасників Революції Гідності учні СШ № 69, користувачі бібліотеки імені О.Новікова-Прибоя зустрілися з учасницею подій на Майдані Світланою Прищепою, яка розповіла як була свідком мужності, патріотизму, громадського подвигу людей різного віку, статі і статусу, які виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів і європейський вибір нашої держави. 
Бібліотека імені П.Вершигори провела урок мужності "Небесна сотня у вирій полетіла" в ЗСШ №54.
В ЦРБ імені Ф.Достоєвського відбулась зустріч з режисером творчого об'єднання ВАВИЛОН'13 Юлією Гонтарук, разом з якою присутні переглянули стрічку "Небесна сотня".

Немає коментарів:

Дописати коментар