Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

середу, 26 грудня 2018 р.

Сучасні форми шахрайства: механізми протидії та боротьби

27 грудня 2018 року в 11:00 у Центральній районній бібліотеці імені Ф. Достоєвського (м. Київ, вул. Освіти, 14-а) відбудеться правоосвітній семінар з теми: «Сучасні форми шахрайства: механізми протидії та боротьби».
До участі в заході запрошуються кияни, які досягли пенсійного віку та цікавляться питаннями практичних аспектів реалізації власних конституційних прав та законних інтересів.
На згаданому семінарі пенсіонери зможуть дізнатися про види шахрайства, відмінностей шахрайства від інших правопорушень, особливостей складання заяви (повідомлення) до поліції щодо шахрайства, юридичної відповідальності за вчинення шахрайства, переліку та алгоритму роботи з державними органами та установами, які попереджають та протидіють вчиненню шахрайства.
Участь у семінарі є безкоштовною.
Довідки за телефонами: (044) 593 97 61, (044) 243 74 84.

Нагадаємо Центральною районною бібліотекою імені Ф.М. Достоєвського спільно з Четвертим київським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Академією адвокатури України, Rotaract Club Kyiv Multinational та Компанією адвокатів «Юлія Негребецька та Олександра Ковальова» започатковано Правничий хаб для людей старшого віку – майданчика правоосвіти, де проходять безкоштовні правничі тренінги для підвищення правової спроможності киян, які досягли поважного віку.

Немає коментарів:

Дописати коментар