Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

четвер, 3 вересня 2015 р.

Планета знань.ua

Світле свято! Чудове свято!
Закликає до книжки нас.
Щоб училися всі завзято
Й розумнішали кожен час!
В добрий час, у легку годину!
Йдіть сміливо в Країну Знань!...

День Знань - це чудове, хвилююче і радісне свято, яким розпочинається новий навчальний рік та яке єднає усі покоління. Це зустрічі з друзями і вчителями, з новими книгами, це радість спілкування і навчання, передчуття чогось нового і невідомого.
Загальносистемним днем знань "Планета знань.ua" відзначали свято в бібліотеках ЦБС Солом'янського району.
Літературний круїз "Штурмани книжкових морів" здійснили в БСЧ імені М.Лермонтова
В бібліотеці імені О.Донченка відбулося свято "Знання - це скарб, а вміння вчитись - ключ до нього" та оформлена тематична виставка. 
Вітринну та тематичну виставки "Перший крок у країну Знань" оформила бібліотека імені О.Новікова-Прибоя.
Бібліотека імені В.Чапаєва підготуавала виставку - навігатор "Дзвоником першим школа вітає", яка висвітлює зміни в шкільній формі протягом століття. 
Стало гарною традицією 1 вересня першим уроком проводити урок миру. Такий урок організувала бібліотека імені М.Бажана в ЗСШ №279. На ньому були присутні ті, хто має безпесереднє відношення до збереження миру в Україні - учасники АТО. 
Бібліотекарі бібліотек імені М.Реріха та імені В.Чкалова організували свято для діток, які перший навчальний день зустрічають в лікарні "Охматдит". В актовій залі лікарні відбувся святковий концерт за участі добрих друзів бібліотек автора-виконавця В'ячеслава Купрієнка, викладача історії Технічного ліцею НТУУ "КПІ" Лілії Старікової, громадської організації "Здорове людство" та центру всебічного розвитку"Артльорн".  Подарунки до свята допомогли зібрати партнери бібліотек - видавництво "Фонтан казок" та меценат і приватний підприємець В.Пономарьов. 

Немає коментарів:

Дописати коментар