Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

понеділок, 22 травня 2017 р.

Обертаючи глобус, повертаємось в Європу

"...враховуючи стратегічний курс України на європейську інтеграцію..." Указом президента України було встановлено День Європи. Свято в Україні відзначається у третю суьоту травня. В цей день жителі країни відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.  
"Обертаючи глобус, повертаємось в Європу" - інформаційні раллі до Дня Європи в бібліотеках Солом'янки.
БСЧ імені М.Лермонтова провела туристичне турне "Мандруємо країнами ЄС".
Книжково-ілюстративну виставку "Європа багатолика, єдина, далека, близька" оформила бібліотека імені О.Донченка. Читачі бібліотеки здійснили віртуальну подорож країнами Європи та взяли участь в євро-вікторині "Європейські столиці".
"Зірка України в сузір'ї Європи" - книжково-ілюстративна виставка в бібліотеці №13.
"День спільних цінностей" провела БСЧ імені О.Гончара
Бібліотека імені О.Новікова-Прибоя оформила виставку-знайомство з однією із країн Європи "Німеччина: країна гірських Альп та казкових замків"
Віртуальні та заочні мандрівки до країн Європи Словаччини, Німеччини (про яку розповів пан Франц Людвиг - фахівець з міжнародних відносин, україно-німецької ГО "Серце віддає дітям") здійснили користувачі бібліотеки імені І.Багряного. В бібліотеці оформлена фотовиставка робіт Тетяни Гришакової, на якій представлені світлини різних куточків Європи. 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар