Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

понеділок, 22 квітня 2019 р.

"Займайся читанням!"

До Всесвітнього дня книги і авторського права в рамках програми підтримки і просування читання та книги «Драйв читання в Солом’янці», відповідно до Плану роботи бібліотек ЦБС Солом’янського району м. Києва на 2019 рік в бібліотеках Солом'янки проводиться загальносистемний конкурс професійної майстерності на створення рекламного постеру для сучасної української книги «ЗАЙМАЙСЯ ЧИТАННЯМ!». 
Організатором Конкурсу є адміністрація ЦБС Солом’янського району м. Києва. 
Мета Конкурсу: залучення населення до читання за допомогою засобів візуальної культури; літературна соціалізація мешканців м. Києва; підняття престижності бібліотек серед киян.
Завдання Конкурсу: створення рекламних плакатів, що активно рекламують сучасну українську літературу, яка стрімко розвивається; активація інтересу до книги та бібліотеки, підвищення престижу читання; залучення киян до літературного процесу; залучення нових читачів різних вікових категорій; розвиток навичок роботи бібліотекарів з сучасними технологіями; сприяння самореалізації та творчому розвитку бібліотекарів, розкриття їх творчого потенціалу.
В Конкурсі беруть участь бібліотеки, що входять до складу ЦБС Солом’янського району м. Києва. 
Конкурс проводиться з 15 квітня по 23 квітня 2019 року.
Конкурсні роботи бібліотек
  
 
 
 
 \
 
   
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар