Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

суботу, 15 лютого 2020 р.

Про любов

У бібліотеках Солом’янського району відзначили найромантичніше свято – День святого Валентина.
Законаних в книгу вітали в бібілотеці імені М.Бажана, а також готували вітальні листівки та провели літературно-музичний вечір. 
Майстер-клас із виготовлення валентинок відбувся в бібліотеці імені І.Світличного.
Бібліотека імені Є.Гуцала оформила тематичну виставку-інсталяцію "Серцю властиво любити!" 
Бібліотека "Преображенська" провела майстер-клас для молодших своїх читачів, на якому замість звичних серденьок запропонувала виготовити веселі хмаринки; оформила зону читацьких симпатій - до книги, до бібліотеки. 
 
"В очікуванні свята" бібліотека оформила свої вікна-вітрини.
 
Провели спільний захід, приурочений до Дня всіх закоханих, бібліотеки імені М.Бажана та "Преображенська". Говорили про те, чи вміємо ми кохати? Яка буває любов, і як її відрізнити від фальші? 
У бібліотеці №15 на Шулявці дітлахи 2-го класу створювали власні валентинки з паперу.
 
Величезне серце, наповнене маленькими сердечками-витворами рук юних майстрів і майстринь гуртка «Таланти і шедеври» від бібліотеки ім. Багряного.
В романтичній атмосфері відбувся музично-літературний вечір до Дня закоханих у бібліотеці імені М.Бажана! Свою поезію та прозу презентували молоді автори Анастасія Ковальчук та Анастасія Гашенко.
До бібліотеки імені М.Лермонтова завітали люди віком 50+ на лекцію блогера та фотографа Анни Ватман «Як знайти кохання в Інтернеті».
В ЦРБ імені Ф.Достоєвського відбулася презентація книжки «Афродита» Антоніни Спірідончевої. Це сатиричні вірші-переспіви грецької міфології на сучасний лад. Говорили про кохання і гендерні стосунки. Також бібліотека підготувала віртуальну виставку "5 книг про любов, яка все перемагає".
У бібліотеці імені І.Світличного відбулася зустріч «Відчиняє двері казка» для найменших користувачів та їхніх батьків. Діти слухали українську народну казку «Про морського царя та його дочок». А тема кохання була продовжена під час майстер- класу, де дітки із задоволенням виготовляли святкові валентинки.
Бібліотека імені О.Донченка підготувала книжково-ілюстративну виставку "І до мене приходить хвилина прекрасна", оформила вітринну виставку святкових витинанок, провела майстер-клас з виготовлення валентинок.
 
"...що водить сонце і світила" - тематичний перегляд літератури в бібліотеці імені О.Новікова-Прибоя.
В бібліотеці №11 лунали поетичні вітання і зізнання в любові до книги.
Бібліотека імені О.Довженка оформила святкову книжкову виставки та спеціальну сердечкову фотозону, в якій користувачі можуть зробити оригінальні світлини💕.
Святкові бібліотечні локації оформила БСЧ імені О.Гончара.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар