Сторінки

БІБЛІОТЕКИ - ЦЕ СВОБОДА. СВОБОДА ЧИТАТИ, СВОБОДА СПІЛКУВАТИСЯ. Ніл Гейман

понеділок, 20 квітня 2020 р.

Барви Великодня

Цьогоріч свято Великодня пришло до нас в складний час, та бібліотеки Солом'янки намагаються бути на постійному зв'язку зі своїми користувачами і підготували для них до свята ряд заходів. 
  
Про те, як у світі святкують Великдень, розповіла бібліотека імені І.Світличного. Бібліотека імені І.Багряного підготувала віртуальну книжкову виставку "Світла радість Хрестового Воскресіння"
Комплекс заходів підготувала бібліотека №13: майстер-класи "Великодній віночок""8 крашанок: вчимося малювати"; інформування "Як готуються до Великодня народи світу" та про Великодні символи. Бібліотека зібрала мультики для дітей "великодні дитчі пісні".
  
Великодні онлайн-читання оповідання Андрія М'ястківського "Великдень", майстер-клас з витинанки "Великодні зайчики" провела бібліотека імені Є.Гуцала, оформила тематичну виставку витинанок, опублікувала в своєму блогу великодні розмальовки, презентувала книгу "Великоднє диво"
 
Бібліотека імені О.Довженка зібрала в свому блогу вірші до Великодня, підготувала віртуальну виставку "Готуємося до Великодня разом із книжками".
Про знаки та орнаменти на писанках розповіла бібліотека імені М.Реріха.  
Бібліотека "Солом'янська" презентувала виставку народної майстрині Ганни Савенко: символічні крашанки, дряпанки, вишукані різблянки, які після карантину можна буде подивитися в бібліотеці. 
Читачі бібліотеки "Преображенська" поділилися з бібліотекарями своїми фото підготовки до свята.
Відеозапис майстер-класу з виготовлення великодньої листівки підготувала БСЧ імені М.Лермонтова.
Бібліотека імені О.Довженка презентувала виставку старовинних великодніх листівок "Великодній розмай".
 
Віртуальну творчу виставку робіт своїх користувачів представила бібліотека імені О.Новікова-Прибоя. 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар